werken bij Matters Most

Sr. Client Service Manager

Matters Most is aan het groeien! Ben jij die ervaren Client Service Manager die wij zoeken (fulltime) en wil jij meebouwen aan mooie, betekenisvolle merken? Dan leren we je graag kennen.

 

Wie zijn wij

Wij zijn Matters Most. We ontwikkelen creatief, strategisch en uitgesproken werk vanuit de identiteit van merken.  En werken voor merken die de wereld iets mooier willen maken. Van strategische trajecten en merkconcepten tot het ontwikkelen van de visuele identiteit; elk project vraagt om een eigen aanpak. Samen maken we het tot een succes! Als Sr. Client Service Manager ben jij de aanjager, de relatiebouwer en de meedenker in het gehele branding traject.

 

Wie ben jij

Je bent ondernemend, optimistisch en houdt overzicht, met oog voor detail. Je houdt ervan om kansen te creëren voor en met bijzondere merken. Merken die bij jou in daadkrachtige handen zijn. De combinatie van strategie bepalen en uitvoeren is je tweede natuur en je bent een echte verbinder. Daarnaast inspireer je mensen en daag je ze uit om voor het allerbeste te gaan. Jouw bescheidenheid komt samen met een gezonde dosis zelfverzekerdheid. Je draagt de missie van Matters Most uit met trots en plezier. Zo help je met het verder bouwen van het bureau.

 

We zijn op zoek naar iemand die van merken houdt en de vertaalslag maakt tussen de behoefte van de opdrachtgever en de kracht van ons creatieve team.

 

Verder

– Heb je 5 tot 10 jaar bureauervaring als Client Service of Accountmanager
– Ben je optimistisch en bevlogen
– Heb je interesse in en ervaring met het branding proces
– Pas je je makkelijk aan en leer je snel 
– Ben je gedreven jezelf te ontwikkelen
– Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels

 

Wat we je bieden

– De kans om nog beter te worden in wat je doet
– Een gedreven team van strategen, concepters en designers
– Een informele cultuur
– Een goed, marktconform salaris
– Elke dag een verse lunch
– Een laptop en alles wat je verder nodig hebt

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?
We zijn benieuwd!

solliciteer hier