Werken bij Matters Most

Stage strategie & branding

Wij zijn op zoek naar een strategie & branding stagiair, die van betekenis wil zijn in de wereld van merken en ons team komt versterken met een scherpe en frisse kijk op de wereld.

 

Wat verwachten we van jou?

 

In je omgeving sta je bekend om je onverzadigbare nieuwsgierigheid en je oog voor detail. Je bent een echte graver en stelt jezelf bij alles de ‘waarom’- en ‘hoe’-vraag (erg belangrijk voor ons!). Je legt moeiteloos verbanden en je signaleert op merkgebied overal kansen die nog te weinig worden benut. Je hebt ervaring met het analyseren van merken en ontwikkelingen en conceptdenken is je niet vreemd. Je bent analytisch sterk en je hebt een creatieve inslag. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. Maar het allerbelangrijkst is je drive om te leren en je hersenen uit te dagen. Je volgt een opleiding waarin strategie en / of branding centraal staat (bijvoorbeeld CMD) en waar je in ieder geval hebt geproefd van strategisch denken. Je zoekt een derde- of vierdejaarsstage en bent vanaf 1 februari 2019 voor vijf maanden fulltime beschikbaar (het betreft een meeloopstage, we hebben momenteel helaas geen plek voor afstudeerders).

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

We bieden je een diverse en leerzame stageplek in Amsterdam, waar je gaat werken voor mooie merken als Eneco, Gulpener, Simon Lévelt, Beekse Bergen, Nuna en Bar-Le-Duc. Je werkt samen met een gedreven team van strategen, concepters en designers in een open, informele werkomgeving.

In deze diverse meeloopstage ben je een aanvulling op ons strategieteam en houd je je vanuit strategisch oogpunt bezig met het branding proces van A tot Z. We leren je over branding en alle facetten die nodig zijn om een sterk merk te bouwen. En je krijgt de kans om, met strategie als basis, kennis te maken met elk onderdeel van branding. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit meewerken op strategische projecten, marktanalyses (trends, concurrentie, imago, doelgroep), merken inspireren met kansen en het verbeteren van ons eigen werkproces, tools en middelen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. En natuurlijk stagevergoeding. Is een stage bij Matters Most jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom!

 

Klinkt dit als jouw stage? We zijn benieuwd!

solliciteer hier