Stage lopen vanaf juli 2019

Visual design stagiair

Wij zijn op zoek naar een fan-tas-tische visual design stagiair die ons team komt versterken met een frisse blik en de wil om niet alleen gelikte, maar ook betekenisvolle creaties te maken.

 

Wat verwachten we van jou?

 

Als visual design stagiair geef je vorm aan het visuele verhaal van een merk en je vertaalt het naar een sterke beleving. Want merken ijzersterk tot leven brengen, dat is waar jij steengoed in wilt worden! Je hebt een enorme liefde voor visual design en een grote interesse om de wereld van branding beter te leren kennen. Je bent nieuwsgierig en past je frisse blik toe op alles dat je doet. Je ontwerpen zijn doordacht en creatief en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en niet bang om dat kenbaar te maken. Je kunt zelfstandig werken, neemt lekker veel initiatief en durft je ideeën vol zelfvertrouwen te presenteren. We zijn echt op zoek naar iemand die energie brengt en de drive heeft om te leren en zichzelf uit te dagen. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign en het liefst ook met Sketch en After Effects. Je zoekt een meeloopstage en bent vanaf 1 juli 2019 fulltime beschikbaar.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

We bieden je een leerzame stageplek in Amsterdam, waar je gaat werken voor betekenisvolle merken. Je komt terecht in een open, informele cultuur en je werkt samen met een gedreven team van strategen, concepters en designers. Je gaat nauw samenwerken met de andere afdelingen. Zo maak je van dichtbij mee hoe een bureau precies werkt en hoe het hele proces van branding verloopt. We leren je over branding en alle facetten die nodig zijn om een sterk merk te bouwen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en de begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. En natuurlijk stagevergoeding. Is dit de stage die jou op het lijf geschreven is? Twijfel niet en laat ons weten waarom jij bij Matters Most past!

 

Klinkt dit als jouw stage? We zijn benieuwd!

solliciteer hier