Werken bij Matters Most

Stage visual design

Wij zijn op zoek naar een fantastische visual design stagiair die ons team komt versterken met een frisse blik en niet alleen gelikte, maar ook betekenisvolle creaties!

 

Wat verwachten we van jou?

 

Als visual design stagiair geef je vorm aan het visuele verhaal van een merk en je vertaalt het naar een sterke beleving. Want merken ijzersterk tot leven brengen, dat is waar jij steengoed in wilt worden. Je hebt een enorme liefde voor visual design en een grote interesse om de wereld van branding beter te leren kennen. Er is maar één ding dat voor jou telt: het allerbeste werk maken. Je bent nieuwsgierig als geen ander en je past je frisse blik toe op alles dat je doet. Je ontwerpen zijn doordacht en creatief en je gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent kritisch op je eigen werk en dat van anderen en je bent niet bang om dat kenbaar te maken. We zoeken iemand met een enorme drive om te leren en zichzelf uit te dagen. Je zoekt een meeloopstage en bent vanaf 1 juli 2019 fulltime beschikbaar.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

We bieden je een leerzame stageplek in Amsterdam, waar je gaat werken voor betekenisvolle merken als Gulpener, Simon Lévelt, Beekse Bergen, Nuna en Bar-Le-Duc. Je komt terecht in een open, informele cultuur en je werkt samen met een gedreven team van strategen, concepters en designers. Je gaat nauw samenwerken met de andere afdelingen (en daarmee krijg je meteen veel mee van hoe een bureau nu precies in elkaar steekt en hoe het hele proces van branding verloopt). We leren je over branding en alle facetten die nodig zijn om een sterk merk te bouwen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. En natuurlijk stagevergoeding. Is een stage bij Matters Most jou op het lijf geschreven? Twijfel niet en laat ons weten waarom!

 

Klinkt dit als jouw stage? We zijn benieuwd!

solliciteer hier