werken bij Matters Most

Traffic- / projectmanager

Matters Most is op zoek naar een traffic- / projectmanager die onze opdrachtgevers en interne teams op scherp zet, en ons werk verder brengt. Wil jij meebouwen aan mooie, betekenisvolle merken? Dan leren we je graag kennen.

 

Wie zijn wij
We ontwikkelen creatief, strategisch en uitgesproken werk vanuit de identiteit van merken, voor merken die de wereld iets mooier willen maken. Van strategische trajecten met een langere doorlooptijd en designklussen tot het ontwikkelen van merkconcepten; elk project vraagt om een eigen aanpak. Samen maken we het tot een succes!

 

Als traffic- / projectmanager ben je een belangrijke spil tussen strategie, concept en design. En daarmee binnen Matters Most. Je bent verantwoordelijk voor de algehele planning van bestaande en nieuwe projecten. Je kijkt vooruit en zorgt voor een gebalanceerde workload van projecten. Op deze plek komt alles samen: projecten beginnen en eindigen bij jou. Je hebt oog voor detail en kwaliteit.

 

Wie ben jij
Door je ervaring bij bureaus in de creatieve wereld, werk je volledig zelfstandig, weet je hoe je overzicht creëert en stel je prioriteiten. Je bent van nature een aanpakker, die dingen al heeft geregeld voordat iemand erom kan vragen. Scherpe deadlines geven jou goede energie en je collega’s ervaren rust in jouw omgeving. Naast het bewaken van de algehele planning, vind je het ook leuk om eigen projecten te draaien en de Client Service Managers te ondersteunen waar nodig.

 

Verder

– Heb je >5 jaar bureauervaring als traffic manager
– Kun je traffic management aanvullen met projectmanagement (60% traffic, 40% projectmanagement)
– Ben je optimistisch en bevlogen
– Heb je gedegen kennis van het grafische proces
– Pas je je makkelijk aan en leert snel
– Spreek en schrijf je goed Nederlands en Engels

 

Wat we je bieden

– De kans om nog beter te worden in wat je doet
– Een informele cultuur
– Een goed, marktconform salaris
– Elke dag een verse lunch
– Leuke borrels en uitjes
– Een laptop en alles wat je verder nodig hebt

Klinkt dit als jouw nieuwe baan?
We zijn benieuwd!

solliciteer hier