Natuur voor elkaar

Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Iedereen wordt blij van de natuur. Maar hoe maak jij ook de natuur blij? Het uitgangspunt voor Natuur voor elkaar. Dé beweging van de Provincie Overijssel die mens en natuur weer met elkaar verbindt. Samen met bevlogen natuurliefhebbers, het bedrijfsleven en milieuorganisaties gaat Natuur voor elkaar voor één doel: van Overijssel de groenste provincie van Nederland maken. Wij hielpen ze met de positionering en branding en creëerden samen een optimistisch en daadkrachtig merk.

Voor elkaar, met elkaar

Natuur voor elkaar gelooft in doen. Deze daadkrachtige en activistische mentaliteit vatten we samen in één stellige, heldere vink. Zo vinkt Natuur voor elkaar één voor één nieuwe projecten af van de checklist en wordt Overijssel steeds groener. Doe mee!

We brengen de natuur dichterbij

 

Van natuurgebied en akkerbouw tot grasveld en je eigen tuin, overal is wel iets groens te doen. Til die stoeptegel op, plaats die ene plant waar vlinders op afkomen, doe groen vrijwilligerswerk of maak je sterk voor een groen schoolplein in de buurt. Zo inspireert Natuur voor elkaar met hun projecten jong, oud, buurtbewoner en ondernemer om de natuur dichterbij te brengen.

 

De nieuwe stijl onderstreept deze gedachte door de content ook visueel dichterbij te brengen en een podium te geven. Dit is niet zomaar een groen initiatief. Daarom is gekozen voor een kleurrijk palet en een optimistisch lettertype. Het stijlsysteem van de corporate identity is daarbij makkelijk toe te passen door de verschillende organisaties waar Natuur voor elkaar mee samenwerkt. Want groenmaken doe je samen!

De groenmakers van
Overijssel

 

Doe mee, werk mee en maak Overijssel nóg groener. Zo maken we samen het verschil voor de straat, de buurt, de stad en de provincie. Zie wat jij kan doen, ga voor groen!

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze case? Deel of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op
NRG