Bouw met ons mee

Bij Matters Most bouwen we stap voor stap aan een betere wereld. Hoe? Door betekenisvolle merken te creëren. Oftewel: merken die iets unieks te geven hebben en zo positieve verandering in gang zetten. Dat is waardevol en ook nog eens heel leuk. Bij Matters Most sta je aan de voet van nieuwe merkkoersen, creatieve concepten en innovatieve designs. De energie die hierbij loskomt, werkt aanstekelijk! Ben jij klaar om met ons mee te bouwen? En denk je dat jij bij ons past? We zijn benieuwd naar jou.

 

Vacatures

Vacature senior projectmanager

 

We zijn op zoek naar iemand die de vertaalslag maakt tussen de behoefte van onze klanten en de kracht van ons creatieve team. Ben jij een senior projectmanager met minimaal 10 jaar bureauervaring en hou jij van uitdagende vraagstukken, tevreden klanten en gezellige collega’s? Dan zoeken we jou!

 

Bekijk vacature

 

Vacature senior merkstrateeg (24-28 uur)

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met een ervaren team te leren in een creatieve, conceptuele omgeving en je hebt affiniteit met design en antennes voor de tijdgeest. Je bent de sparringpartner op diverse merkniveaus.

 

Bekijk vacature

Talent is altijd welkom

Open sollicitatie? 

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Denk jij dat je bij ons past, maar zie je op dit moment geen openstaande of passende vacature? Aarzel dan niet. Stuur je CV en korte motivatie naar maartje.huizing@mattersmost.nl.

.