Vanaf 1 september 2022

Stageplek Strategie & Branding

Kom stage lopen bij Matters Most! Bij Matters Most bouwen we stap voor stap aan een betere wereld. Hoe? Door betekenisvolle merken te creëren. Oftewel: merken die iets unieks te geven hebben en zo positieve verandering in gang zetten. Dat is waardevol en ook nog eens heel leuk werk. Dat hebben wij voor merken gedaan als Eneco, Gulpener, Roetz, Milieu Centraal en Nijntje Museum. Bij Matters Most sta je aan de start van nieuwe merkkoersen, creatieve concepten en inspirerende designs. De energie die hierbij loskomt, werkt aanstekelijk. Heb jij een scherpe en frisse kijk op de wereld? Dan zoeken we jou!

 

Wat verwachten we van jou?

 

In je omgeving sta je bekend om je onverzadigbare nieuwsgierigheid en je oog voor detail. Je bent een echte graver en stelt jezelf bij alles de ‘waarom’- en ‘hoe’-vraag (erg belangrijk voor ons!). Je legt moeiteloos verbanden en je signaleert op merkgebied overal kansen die nog te weinig worden benut. Je hebt ervaring met het analyseren van merken en ontwikkelingen en bent analytisch sterk. Je volgt een opleiding waarin strategie en/of branding centraal staat (bijvoorbeeld CMD) en waar je in ieder geval hebt geproefd van strategisch denken. Je zoekt een derde- of vierdejaarsstage en bent vanaf 1 september 2022 voor vijf maanden beschikbaar (het betreft een meeloopstage, we hebben momenteel helaas geen plek voor afstudeerders).

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

We bieden je een diverse en leerzame stageplek in Amsterdam, waar je gaat werken voor mooie merken. Je werkt samen met een gedreven team van strategen, concepters en designers in een open, informele werkomgeving.

 

In deze diverse meeloopstage ben je een aanvulling op ons strategieteam en houd je je vanuit strategisch oogpunt bezig met het branding proces van A tot Z. We leren je over branding en alle facetten die nodig zijn om een sterk merk te bouwen. En je krijgt de kans om, met strategie als basis, kennis te maken met elk onderdeel van branding.

 

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit meewerken op strategische projecten, marktanalyses (trends, concurrentie, imago, doelgroep), merken inspireren met kansen en het verbeteren van ons eigen werkproces, tools en middelen. Je krijgt de verantwoordelijkheid en begeleiding die je nodig hebt om te groeien als professional. En natuurlijk stagevergoeding. Is een stage bij Matters Most jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom!

 

Reageren?

Reageren? Stuur je CV en korte motivatie naar lotte.koelemeij@mattersmost.nl.