Branding geeft jouw branchevereniging krachtHoe maak je mensen enthousiast voor jouw beroep of branche? Hoe laat je zien wat een vereniging of vakbond heeft bereikt? Matters Most helpt belangenbehartigers en brancheorganisaties met branding, strategie en campagnes. Van de zaak waar jullie voor staan, creëren wij een merk dat anderen inspireert.

Inspirerende campagnes

Een sterke campagne kan je helpen om jouw doelgroep met de juiste energie aan te spreken en te raken. Bijvoorbeeld om leden of werknemers te werven, of om het imago van je branche te versterken. Zo ontwikkelden we een wervende en imagoversterkende campagne voor OnderhoudNL, de ondernemingsorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud. 

Meer weten? Bekijk de case.

ohnl-header_1320.webp

Sterke corporate identities

Wil je iedereen aan boord? Dan moet je nadenken over de structuur van je merk en de juiste uitstraling hebben zodat je als één duidelijk merk naar buiten kunt treden. Zodat je branche, je leden, je werknemers en je stakeholders en je branche weten waar je voor gaat en staat. Zo ontwikkelden we voor de Vereniging van Diëtisten een geheel nieuwe merknaam met een eigen online platform, waarbij we een frisse corporate identity creëerden.

Benieuwd naar de impact die we samen kunnen maken?


Lees hier meer over wat wij kunnen betekenen.