Roetz

De circulaire revolutie op twee wielen

In een wereld waar producenten structureel te veel afval produceren zijn er ook pioniers die laten zien dat het anders kan. Roetz Bikes is zo’n merk. Al vanaf het begin maken zij fietsen met oog voor duurzaamheid en sociale impact. Want Roetz gelooft in tweede kansen van materiaal en mensen. Vanuit de Fair Factory in Amsterdam-Noord worden er nieuwe designfietsen en e-bikes gemaakt van materialen van oude tweewielers. Het doel: de ultieme circulaire fiets creëren.

One planet.
One bike.


Het merk vroeg Matters Most te helpen om hun eigen verhaal kracht bij te zetten. Wij hielpen met een nieuwe visionaire positionering en creëerden een merkcampagne die in copy en design stellig en uitnodigend eigen missie vertelt. Met een toekomstgerichte boodschap die urgentie benadrukt en een vormtaal die de circulaire gedachte visueel onderstreept. Sluit je ook aan bij de circulaire revolutie. One Planet. One Bike.

Roetz Bikes is winnaar
van de Circular Award 2022
in de categorie Business Small.

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze case? Deel of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Vergelijkbare cases

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.