Duurzaam Opgewekt

Leverancier van positieve energie

Duurzame energie en minder afhankelijk zijn van fossiel, dat wil iedereen. Maar in de wereld van energieleveranciers is het begrip ‘duurzaam’ een rekbaar begrip. Want, waar komt de energie eigenlijk vandaan? Hoe wordt het opgewekt? En is het wel écht schone energie? Eén ding is zeker; met Duurzaam Opgewekt weet je zeker dat het goed zit. Al meer dan 22 jaar houden zij zich bezig met duurzame energie-oplossingen. Echte pioniers dus als het om schone energie gaat. Duurzaam Opgewekt ontwerpt en realiseert energievoorzieningen die 100% duurzame energie opwekken uit het water of uit de bodem vlakbij.

Vol positieve energie


De nieuwe merkbelofte is Vol positieve energie. In één energieke zin beschrijft het helder hoe Duurzaam Opgewekt naar de toekomst van duurzame energie kijkt, laat het hun optimistische aanpakkersmentaliteit zien én maakt het duidelijk dat ze leverancier van ‘positieve energie’ zijn: een eigen unieke benaming en positionering voor groene, duurzame energie van Duurzaam Opgewekt.

Opgewekt staat netjes


Het nieuwe logo is hét symbool van deze positieve energie: de Smile is de glimlach die je krijgt van 100% duurzame energie. Het symboliseert hun warmte- en koudetechniek, de duurzame energie die ze van A naar B brengen en de verbinding die ze maken met onze klanten, partners en collega’s.

Maak kennis met de verduurzamertjes


Ketels, warmte- en koudeopslag, installaties, buizen en leidingen. Saai? Zeker niet! We brengen ingewikkelde techniek tot leven met opgewekte verduurzamertjes. Het zijn karakters in de vorm van de verschillende energie-oplossingen van @duurzaamopgewekt, zoals warmtepompen of warmtewisselaars. Altijd behulpzaam en nieuwsgierig op zoek naar een plekje om je te verduurzamen. Zo maken we verduurzamingstechniek laagdrempelig, verhalend én helder uit te leggen in technische visualisaties.

Duurzaam Opgewekt won in 2019 de FD Gazelle Award en in 2022 sloten ASN Bank en Meewind zich aan als investeerders

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze case? Deel of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Vergelijkbare cases

NRG