De luchtvaartbeleving die motiveert om alles uit jezelf te halen

Wie droomde er vroeger niet van om piloot te worden? De fascinatie voor vogelvrij vliegen is van alle tijden. Met een collectie van meer dan 100 vliegtoestellen van toen en nu weet Luchtvaartmuseum Aviodrome dan ook als geen ander dat de Nederlandse luchtvaart ontzettend veel bijzonders te bieden heeft. Rijke historie, technologie, pioniersgeest, persoonlijke verhalen; het werd tijd om het brede publiek warm te maken voor de magie van de luchtvaart. We ontwikkelden een nieuwe positionering en visuele identiteit waarin zelf ontdekken, uitdagen en interactie bovenaan staat.

 

Kijk omhoog, ontdek meer

De merknaam Aviodrome bestond al, maar miste nog de sturing waar de nieuwe idealen uit de positionering om vroegen. Door de toevoeging Luchtvaartmuseum is het nu meteen duidelijk waar je moet zijn voor dé autoriteit in alles wat met luchtvaart te maken heeft.

Kijk omhoog, ontdek meer! Er gaat een wereld voor je open. Luchtvaartmuseum Aviodrome is de luchtvaartbeleving waar jij zelf op ontdekking gaat. Deze instelling brachten we terug tot de kern in een krachtig monogram dat haar vleugels uitslaat in de wijde wereld. De schuine strepen uit het monogram grijpen terug naar de epauletten die piloten op hun schouders dragen. Deze vormen zijn vervolgens het uitgelezen startpunt om de dynamische wereld van Aviodrome in beweging te brengen.

Alles in huis om echt hogerop te komen

Van jonge dromer tot volwassen bewonderaar en van activeren tot informeren: met het nieuwe stijlsysteem, kleurenpalet en fotografierichtlijnen is er ruimte voor elk type communicatie. De illustraties van de kleurrijke vliegtoestellen maken de luchtvaartbeleving compleet. Zo heeft Luchtvaartmuseum Aviodrome alles in huis om je uit te nodigen om te ervaren hoe het is om een luchtvaartheld te zijn. Groots, met een knipoog.

Ervaar de magie van de luchtvaart

Inmiddels is de nieuwe corporate identity ook in de lucht op de radio, social media en internet. Ook hier daagt Luchtvaartmuseum Aviodrome je graag uit om mee te vliegen, te klimmen, te klauteren en jezelf te ontstijgen. Over en uit!

Meer weten?
Neem contact op!

T +31 (0)20 23 511 01 info@mattersmost.nl

Caesar Driessen Creative director