Case: PetSecur

Rebranding Petsecur: verzekerd van plezier

Toen Chef de kat van zijn balkon viel en direct dure medische zorg nodig had, zag Pieter dat het verzekeren van huisdieren nog helemaal niet zo vanzelfsprekend was. Dierenverzekeraar PetSecur was geboren. Toen ze bij ons aanklopten was de huisdierenverzekeraar klaar voor de volgende stap: een sterke positie innemen in het groeiend aanbod dierenverzekeraars. We gingen samen aan de slag met merkidentiteit, merkconcept en volledige rebranding.

petsecur-header.png

Ieder huisdier
de juiste
medische zorg


Veel diereneigenaren lopen vaak tegen onverwacht hoge kosten aan als er iets met de gezondheid van hun dier is. Dit kan ervoor zorgen dat het dier niet de zorg krijgt die nodig is. Bovendien ervaren dier en mens onnodige stress. Dat moet anders. Daarom garandeert PetSecur de juiste zorg voor huisdieren en houdt het betaalbaar voor alle baasjes. Een win-win.

Verzekerd
van plezier


PetSecur is er dus niet alleen voor huisdieren, maar juist ook voor de baasjes. Veel huisdierenverzekeringen praten over ‘het beste voor jouw hond of kat’ en laten foto’s zien van zielige katten met een gipsen pootje of superschattige puppies waar ogenschijnlijk niets mee aan de hand is. Bij PetSecur is dat anders. Ons inzicht: waar het eigenlijk om draait bij het afsluiten van een verzekering, is dat jij zelf vrij van stress wilt kunnen genieten met je huisdier. Dát plezier wil je verzekeren. Dát plezier wil je voelen in alles wat het merk doet.

petsecur-femkebo-2-570x570-acf-cropped.jpg
petsecur-pay-off.png

Mensen- en
dierenlevens
leuker maken


We creëerden een kleurrijke stijl waarbij de focus meer op het plezier van het baasje ligt: deze zien we fris en kleurrijk gefotografeerd, lachend en genietend van het leven. Daaraan voegden we een vrolijk geïllustreerd huisdier toe die een herkenbare dierenpose aanneemt. Ze mankeren misschien iets, maar hebben het nog altijd naar hun zin dankzij de goede zorg die zij kregen.

De interacties tussen baasjes en dieren zorgen voor vrolijke situaties waardoor de huisdierenverzekeraar opvalt en laat zien wat het belangrijk vindt. Gecombineerd met luchtige copy en vrolijke kleuren wordt én blijft PetSecur de hartelijke huisdierenverzekeraar die mens en dier verzekerd van onbezorgd plezier.

petsecur-tshirt-1200x600-acf-cropped.jpg
petsecur-voerbakje-570x570-acf-cropped.jpg
petsecur-ehbo-box.jpg
petsecur-folder-2-570x570-acf-cropped.jpg
petsecur-bus-2-1200x600-acf-cropped.jpg

Meer weten?

Enthousiast geworden over deze case? Deel of neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Neem contact op

Vergelijkbare cases

NRG