De huisdierenverzekeraar voor baasjes

Toen Chef de kat van zijn balkon viel en direct dure medische zorg nodig had, zag Pieter (oprichter PetSecur) dat het verzekeren van huisdieren nog helemaal niet zo vanzelfsprekend was. In een land waar alles driedubbel verzekerd wordt, is het eigenlijk raar dat huisdieren overgeslagen worden. Terwijl dit veel dierenliefhebbers juist kan helpen om nog beter voor hun huisdier te zorgen. Dat verdient het dier én de baas. Dierenverzekeraar PetSecur was geboren.

Toen PetSecur bij ons aanklopte was de huisdierenverzekeraar klaar voor de volgende stap: een sterke positie innemen in het groeiend aanbod dierenverzekeraars. We gingen samen aan de slag met merkidentiteit, merkconcept en volledige rebranding.

Ieder huisdier de juiste medische zorg

Veel diereneigenaren lopen vaak tegen onverwacht hoge kosten aan als er iets met de gezondheid van hun dier is. Dit kan ervoor zorgen dat het dier niet de zorg krijgt die nodig is. Bovendien ervaren dier en mens onnodige stress. Dat moet anders. Daarom garandeert PetSecur de juiste zorg voor huisdieren en houdt het betaalbaar voor alle baasjes. Een win-win.

Verzekerd van plezier

PetSecur is er dus niet alleen voor huisdieren, maar juist ook voor de baasjes. Veel huisdierenverzekeringen praten over ‘het beste voor jouw hond of kat’ en laten foto’s zien van zielige katten met een gipsen pootje of superschattige puppies waar ogenschijnlijk niets mee aan de hand is. Bij PetSecur is dat anders. Ons inzicht: waar het eigenlijk om draait bij het afsluiten van een verzekering, is dat jij zelf vrij van stress wilt kunnen genieten met je huisdier. Dát plezier wil je verzekeren. Dát plezier wil je voelen in alles wat het merk doet.

Mensen- én dierenlevens leuker maken

We creëerden een kleurrijke stijl waarbij de focus meer op het plezier van het baasje ligt: deze zien we fris en kleurrijk gefotografeerd, lachend en genietend van het leven. Daaraan voegden we een vrolijk geïllustreerd huisdier toe die een herkenbare dierenpose aanneemt. Ze mankeren misschien iets, maar hebben het nog altijd naar hun zin dankzij de goede zorg die zij kregen.

De interacties tussen baasjes en dieren zorgen voor vrolijke situaties waardoor de huisdierenverzekeraar opvalt en laat zien wat het belangrijk vindt. Gecombineerd met luchtige copy en vrolijke kleuren wordt én blijft PetSecur de hartelijke huisdierenverzekeraar die mens en dier verzekerd van onbezorgd plezier.

Meer weten?
Neem contact op!

T +31 (0)20 23 511 01 info@mattersmost.nl

Caesar Driessen Creative director
Eugenie van de Poll Brand strategist
Niel Steendam Designer