De horecaspecialisten van Vermaat zijn trotse ondernemers met een voorliefde voor de wereld van eten en drinken. Vermaat is van origine een familiebedrijf, opgericht in 1978, dat maatwerk en ambitie in het DNA heeft. Wij gingen op zoek naar de kern van het merk en brachten het tot leven met een nieuwe merkpositionering, concept en design.

Met een touch of Vermaat

Jouw Wereld van smaak. Bij Vermaat draait alles om jou. Als gast, collega en partner. Jouw unieke blik op de wereld bepaalt de ervaring, en Vermaat geeft de finishing touch. Deze overtuiging vormde de basis voor het nieuwe merkpositionering.

Let's make it yours

De conceptgedachte en merkbelofte Let’s make it yours is een oproep om jezelf te laten zien en samen met Vermaat de beste totaalervaring in de horeca te creëren. Of je nou barista bent of chef van het RIJKS, iedereen heeft z’n eigen wereld van smaak. Met het concept geven we het podium aan al deze werelden.

Subtiel aanwezig

Vermaat ontwikkelt concepten op maat voor en met hun opdrachtgevers. Concepten die altijd uniek zijn, met de ‘touch of Vermaat.’ Om deze concepten alle aandacht te geven, creëerden we een stijl die niet te aanwezig is. Zo werd de touch of Vermaat een stijlelement, waarmee we op een subtiele manier laten zien waar het merk voor staat. Let’s make it yours, with a touch of Vermaat.

De toon zetten

In het verlengde van het merkconcept ontwikkelden we een nieuwe stem voor het merk. Met deze tone of voice introduceerden we een frisse communicatieve wereld, die meteen tot leven kwam in verschillende uitingen, waaronder een wervingscampagne.

Van binnen naar buiten

De nieuwe merkidentiteit is inmiddels overal doorgevoerd; van persoonlijke bordjes op de parkeerplaats en vlaggen bij de ingang van het hoofdkantoor tot de online omgeving en kleding van collega’s.

Meer weten?
Neem contact op!

T +31 (0)20 23 511 01 info@mattersmost.nl

Caesar Driessen Creative director